DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za PETAK 29. JUN 2018. godine

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za PETAK 29. JUN 2018. godine

28 Juna, 2018 Off By nika

OVAN

Pod uticajem današnjih aspekata danas biste mogli biti orijentisani na privatne stvari a posao ostaviti za neki drugi dan. Komunikacija između vas dvoje neće teći baš glatko, jer ćete oboje pokušavati da dokučite skriveni motiv onog drugog, dok se pretvarate da ste iskreni. Veo misterije obeležiće današnji dan a najbolje bi bilo da budete zaista iskreni.

BIK

Sa današnjim planetarnim aspektom trebali biste biti iskreni po pitanju svojih emocija. Možda ćete poželeti da sakrijete neke od njih iza svoje nonšalantnosti, ali ne sve. Vaš partner će svakako videti da ste ludo zaljubljeni u njega-nju, iako se pretvarate da to nije tako.

BLIZANCI

Danas biste pod uticajem planetarne energije mogli doći u situaciju da malo izvrnete neke činjenice. Iz nekog razloga poželećete da vaš partner ili potencijalni partner ne pomisli kako vodite običan i nezanimljiv život, te biste mogli krenuti sa pomalo doteranim, da ne kažemo izmišljenim pričama. Želite da pomisli kako ste neodoljivi i posebni – i na kraju dana ćete to i biti! Nemojte samo preterivati.

RAK

Iako ćete očekivati jednostavan razgovor danas, moguće je da i neće biti baš tako. Ukoliko upravo započinjete vezu, onda je moguće da nećete biti dovoljno iskreni jedno prema drugom, iz ko zna kog razloga. Svakako da ćete želeti da pokažete svoje pravo lice, oboje, ali to danas neće biti moguće. Dosta toga ostaće nejasno i sakriveno ispod površine čekajući bolje dane.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3