DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za PETAK 22. JUN 2018.godine

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za PETAK 22. JUN 2018.godine

21 Juna, 2018 Off By nika

 

OVAN (21.3.- 20.4.)

Ona- Mesec u Vagi i Sunce u Raku donosi mogućnost nalaženja zadovoljstva u vezi sa nekim ko vam je izuzetno simpatičan. Nekome je veoma bitno da vas uveri da treba da imate poverenja u njega. Moguće da vam se dopada jedna Vodolija.

On-Želite da se vidite sa jednim Lavom ili Bikom koji su više puta davali na znanje da im se dopadate. Trebalo bi da budete iskreniji prema nekom ko vas izuzetno privlači, moguće da nije vaše struke nego se bavi nekom sasvim drugačijom profesijom.

 

BIK (21.4.-21.5.)

Ona-Nekome je veoma bitno da vas ubedi da treba da dođete na neki skup, moguće da će neki Lav ili neka Vaga praviti neko okupljanje, možda u nekom restoranu i vi ćete biti tamo pozvani. Ako treba da sesretnete sa Ribama ili sa Vagom, moguće da vas to veoma oduševljava.

On- Želite da se sretnete sa Jarcem koji vam se nekada dopadao ali niste u stanju da prelomite nešto i da budete direktniji, da date na znanje da vam je i dalje veoma stalo da se viđate. Ako se radi o praktičnoj osobi koja lako rešava probleme, moguće da ćete se lepo slagati.

 

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Ona-Ulazak Sunca u znak Raka, donosi veliku ambiciju na poslu ali kada je ljubav u pitanju, možete upoznati nekog upravo preko posla u toku koga ćete imati priliku da se viđate sa jednim Rakom, Lavom ili Vodolijom. Nekome je stalo da vas osvoji na romantični način.

On- Želite da se sretnete sa Strelcem ili Vodolijom a može vam se javiti jedan Jarac koji želi da se sa vama sretne. Nekome je stalo da vam da na znanje da možete da na njega tj. nju računate kada je u pitanju neki finansijski problem ili nešto što ima veze sa knjigovodstvom. Dobro se osećate u društvu Ovna.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4