DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za PETAK 11. MAJ 2018.godine

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za PETAK 11. MAJ 2018.godine

10 Maja, 2018 Off By nika

Ovan

Osoba koja vam u poslednje vreme okupira pažnju je mlađa od vas, a ono što vam ne da mira je razmišljanje kako da joj priđete. Na žalost, za sada ostaje sve na nivou neobaveznih razgovora. Neke pomake na polju ljubavi mogli biste da učinite na jednom kraćem putovanju. Ukoliko vam se pruži prilika da danas negde odputujete, nikako je ne smete propustiti!

Bik

Očekuje vas zanimljiv ljubavni period. Moguće je poznanstvo sa osobom koja ne živi u vašem mestu. Nemojte da vas iznenadi ako danas saznate da je nekoliko osoba zainteresovano za vas! Veoma je bitno da izlazite što više, jer gde god da se pojavite izazivaćete pažnju i interesovanje suprotnog pola. Zauzeti pripadnici ovog znaka neka danas razmisle o proširenju porodice.

Blizanci

Ovaj dan nije najidealniji za ljubavna pitanja ukoliko ste još uvek singl. Sa druge strane, ako imate dužu, stabilnu vezu, danas dobijate naklonost i podršku voljene osobe. Ovo će vam biti od naročite važnosti pogotovo ako već duže vreme osećate nerazumevanje od strane partnera. Najbitnije je da uspete da iskontrolišete negativna osećanja i reakcije.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4