DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za PETAK 1. JUN 2018.godine

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za PETAK 1. JUN 2018.godine

30 Maja, 2018 Off By nika

Ovan

Zvezde su vam pripremile za danas jedan opušten dan kada je ljubav u pitanju. Moraćete malo odvojiti vreme i razmisliti o svojim ličnim vrednostima, kao i šta zaista želite od jedne veze. Nemojte na brzinu donositi odluke – uzmite vremena koliko vam je potrebno. Nagrada će biti jako lepa.

Bik

Vrlo je moguće da danas emocije budu na trenutak zaleđene! Pod uticajem planetarne energije biće vam teško da doprete do drugih. Imate dosta toga na pameti, ili morate da razgovarate, ali se pribojavate nečega. Moraćete uložiti izvestan napor.

Blizanci

Moguće su izvesne komplikacije danas u ljubavnoj vezi, jer će vam biti teško da doprete do drage osobe. Najverovatnije da se pribojavate da započnete temu koja vam se čini škakljiva. Ukoliko uspete da prevaziđete svoj strah, imaćete velike šanse da premostite taj jaz imeđu vas.

Rak

Po prirodi ste pričalica i teško vas je zaustaviti. Međutim, danas, po uticajem planetarne energije biće vam teško da progovorite. Možda vam je sama tema nepoznata, a vi se pribojavate posledica. Ali, ako uspete da napravite prvi korak uvidećete razliku.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3