DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za NEDELJU 6. MAJ 2018.godine

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za NEDELJU 6. MAJ 2018.godine

5 Maja, 2018 Off By nika

Ovan

Aktuelni planetarni poredak uticaće na jednu bitnu odluku koja se tiče vašeg ljubavnog života. Mnogi pripadnici ovog horoskopskog znaka će poželeti da izađu iz partnerskog odnosa u kome su već duže vreme nezadovoljni. Svi oni koji su slobodni, odlučiće da više pažnje posvete sebi, fizičkom izgledu i zdravlju. Budite istrajni u svojim namerama.

Bik

Nezadovoljstvo koje osećate već duže vreme, danas će da rezultira otvorenim verbalnim sukobom sa vašim najmilijima. Kako to obično biva, osobe koje su vam bliske i pritom ni najmanje krive za vaše neuspehe, prve stradaju. Proći će dosta vremena pre nego što ponovo zadobijete njihovu naklonost. U međuvremenu, naučite iz sopstvenog iskustva, kad već niste iz tuđeg.

Blizanci

Poželjno bi bilo da emocije ostavite po strani u jednom razgovoru u kome ćete danas učestvovati. Najbitnije je da budete racionalni koliko god je to moguće – zaboravite na fantazije i sanjarenja. Pred vama je problem koji možete da rešite samo združenim snagama. Poradite na toleranciji – očekujete da je dobijete, a niste spremni sami da je pružite.

Rak

Učestvovaćete u jednom razgovoru koji se tiče problema iz prošlosti vezanog za vaš ljubavni život. Danas shvatate da se istorija ponavlja i da je krajnje vreme da nešto promenite. S obzirom da i dalje vidite sebe pored aktuelnog partnera i smatrate da postoje šanse za zajedničku budućnost, preuzmite inicijativu i popričajte o ovim temama. Govorite direktno, iz srca, bez okolišanja.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3