DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za NEDELJU 24. JUN 2018.godine

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za NEDELJU 24. JUN 2018.godine

23 Juna, 2018 Off By nika

 

OVAN (21.3.- 20.4.)

Ona- Svesni ste da ste u procepu između želja i mogućnosti jer vam pozidija Meseca u Škorpji ne odgovara, čini vas posesivnom i da se malo toga odvija kako biste želeli i kako ste se dogovorili Jedan Rak ne zna tačno na čemu je sa vama.

On- Oni koji vas ne vole prate svaki vaš korak i rešeni su da vas u nečemu onemoguće, najverovatnije da imate konkurenciju u ljubavi ili vam se to tako čini.Morali biste biti mnogo prilagodljiviji i spremniji da se suočite sa istinom ma šta to značilo.

 

BIK (21.4.-21.5.)

Ona- Neko uporno želi da vas vidi. Moguće da se radi o poslovno-ljubavnoj saradnji. Na vama je da odreagujete i da se postavite kako treba. Nemojte odustajati od svojih namera, ma o čemu da se radi, čak i ako je u pitanju trenutno loše plaćen posao. Imate veliko poverenje u jednog Jarca i njegovu naklonosti.

On- Imate opasne neprijatelje, i to osobe koje su dosta mlađe od vas. Nekome je stalo da vam da na znanje da se o vama priča, kada je u pitanju vaš ljubavni život, verovatno mnogo toga o čemu vi ne znate mnogo.Sa Vodolijom imate čudan odnos, nikada ne znate ša vam misli.

 

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Ona- Ne ulazite u raspravu sa Škorpijom a i čuvajte se nepotrebnih primedbi na račun partnera. Nervni sistem vam je prilično uzdrman i to će potrajati još izvesno vreme. Moraćete da se prilagodite na neku novu situaciju koja vas prilično nervno i energetski iscrpljuje.

On- Imate način da sredite svoje odnose sa jednim Ovnom ali samo ako budete izuzetno taktični.Pokušajte da se priviknete na nove uslove  zajedničkog života koje vam postavlja partnerska, verovatno s razlogom.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4