DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za NEDELJU 22. April 2018.godine

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za NEDELJU 22. April 2018.godine

21 Aprila, 2018 Off By nika

Ovan

Vi ste neko ko i pored čestih stresova kojima ste izloženi na poslu, imate šta da ponudite. Ako ste još uvek singl, mogli biste doći u iskušenje da uđete u vezu s nekim ko je mnogo mlađi od vas, ali pazite da željni ljubavi i pažnje svoje poverenje ne poklonite nekom ko to uopšte ne zaslužuje. Najverovatnije se radi o osobi koju ćete upoznati preko posla.

Bik

Slobodni pripadnici ovog horoskopskog znaka danas mogu da očekuju jedan, isprva zanimljiv susret sa mlađom i veoma ambicioznom osobom. Nemojte se iznenaditi ako se zaljubite u osobu koja je veoma posvećena karijeri i tome daje prioritet u životu. Razočarenje vam uskoro sledi, pa ne bi bilo loše da se na vreme povučete iz ove situacije.

Blizanci

Prilično naporan period je za vama, naročito ako ste nekoliko dana bili razdvojeni od partnera. Partner je spreman da vam posveti sve svoje slobodno vreme i maksimalno da vam udovolji. Na vama je samo da uživate. Slobodni pripadnici ovog horoskopskog znaka će danas biti veoma popularni u društvu i omiljeni među suprotnim polom.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4