DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za NEDELJU 17. JUN 2018.godine

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za NEDELJU 17. JUN 2018.godine

16 Juna, 2018 Off By nika

Ovan

Ukoliko idete na sastanak moguće je da će vam biti teško da odredite šta zapravo želite, ili kako se osećate u vezi osobe sa kojom ćete se videti. Moguće je da je ta osoba prava enigma za vas a kada progovori stvara vam konfuziju. Ovaj put verujte svom instinktu.

Bik

Zvezde su vam pripremile jedan jako lep dan sa vašim partnerom. Jedino morate pripaziti da ga-je ne uvredite nekim šalama, za koje ćete vi misliti da su totalno bezazlene. Reči mogu jako da povrede i sasvim drugačije da zvuče u nečijoj drugoj glavi. Budite opušteni i mirni, i nećete nikoga uvrediti danas.

Blizanci

Ukoliko idete na sastanak danas, pripazite se da ne kažete nešto što ne želite. Moguće je da se tokom razgovora dotaknete teme koja će vas podsetiti na prošlost, što može da aktivira predrasude u vašem mozgu. Morate to ostaviti iza sebe i pokušate da vidite novu osobu onakvu kakva jeste.

Rak

Danas će vas zvezde opomenuti da je vaš ljubavni život samo u vašoj glavi, a da ništa ne preduzimate u starnosti. Ukoliko ste u vezi, možda niste dugo videli partnera i zaista je vreme da podelite malo nežnosti. Ukoliko ste singl, onda je vreme da izađete i krenete u akciju.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3