DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za ČETVRTAK 3. MAJ 2018.godine

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za ČETVRTAK 3. MAJ 2018.godine

2 Maja, 2018 Off By nika

Ovan

Danas nikako ne insistirajte da sve bude po vašem – rizikujete da zauvek odaljite partnera od sebe. U kritičnoj situaciji pokušajte da nađete diplomatsko rešenje. Kompromisi su za vas od presudne važnosti ukoliko želite da zadržite voljeno biće u vašem životu. Potrebno je malo strpljanja i dobre volje. Posavetujte se sa osobom u koju imate poverenja.

Bik

Pred vama je jedan izuzetno uzbudljiv dan. Suprotni pol vam je prilično naklonjen – bićete u središtu pažnje gde god se budete nalazili. Izuzetno će vam prijati saznanje da osoba prema kojoj gajite simpatije konačno pokazuje naklonost prema vama. Ako su dosadašnji pokušaji da joj se približite bili osuđeni na propast, stvari se konačno menjaju u vašu korist.

Blizanci

Iako je očigledno da postoji ne jedna, nego više osoba kojima se dopadate, vi iz nekog razloga odbijate pozive na sastanke. Niste raspoloženi za nova poznanstva, a zatvorenost u sebe je vaš najveći problem danas. Najbitnije je da duboko udahnete i da se opustite. Ispunite ovaj dan aktivnostima koje vas zanimaju, i loše raspoloženje će ubrzo proći.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4