DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za ĆETVRTAK 12. April 2018.godine

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za ĆETVRTAK 12. April 2018.godine

11 Aprila, 2018 Off By nika

Ovan

Možete da očekujete probleme u komunikaciji sa nekim ko vam je veoma bitan. Između vas se nalazi naizgled nepremostiva prepreka, ali trenutno niste ni svesni da pravi uzrok tome leži u insistiranju druge strane da sve bude po njenom. U želji da joj ugodite, zaboravili ste na sopstvene potrebe. Odvojite malo vremena da razmislite da li vas ovakav odnos zaista usrećuje.

Bik

Danas ćete biti u prilici da u trenutku prepoznate šta vam odgovara, a šta ne. Partnerovo otuđenje i stav da ne treba sve da delite može da vas učini nesrećnim i zabrinutim bez preke potrebe. Ma kog pola da ste, potreban vam je jak partner na koga možete u svakom pogledu da se oslonite. Kažite sve što vas tišti i zabrinjava.

Blizanci

Zauzeti pripadnici ovog horoskopskog znaka će se osećati prilično usamljeno u želji da uvedu novine u partnerski odnos. Neka vas partnerovo ponašanje i nezainteresovanost ne obeshrabre, moguće je da danas samo nije pravi momenat. Svi oni koji su singl, okrenuće leđa prošlosti koja ih je sve vreme sputavala da istinski uživaju u životu.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4