DNEVNI LJUBAVNI HOROKSOP za PONEDELJAK 4. Septembar 2017.godine

DNEVNI LJUBAVNI HOROKSOP za PONEDELJAK 4. Septembar 2017.godine

4 Septembra, 2017 Off By nika

Ovan

Ne brinite zbog malih stvari u vašoj vezi danas, jer će vaša pažnja biti usmerena na daleko veće, uzbudljivije i definitivno važnije stvari. Trenutni planetarni uticaj može izazvati zastoj u željama vas i pertnera, ali nemojte dozvolite da vas to udalji, ili da pomislite kako se to neće desiti. Potrebno je da imate strpljenja.

Bik

Trenutni astralni uticaj mogao bi da vam pomogne da shvatite kako osoba za koju ste mislili da je upravo taj koga čekate ili da ga razumete, je nešto sasvim suprotno. Ukoliko imate bilo kakvih ljubavnih namera prema njemu onda je ovo pravi blagoslov, jer ćete moći uvideti i njegovu drugu stranu. Dobro razmislite da li želite da se uspuštate u nešto dublje.

Blizanci

Ukoliko imate neke velike planove za druženja večeras, onda ih odmah skratite. Trenutno astralno okruženje kreira male prepreke, što znači da nećete moći ostvariti taj svoj plan. Ustvari, najbolje bi bilo ukoliko vi i vaš partner (stalni ili potencijalni) zajedno uživate u manje grandioznom okruženju i intimnoj večeri.

Rak

Današnja astralna energija može stvoriti malu tenziju kod pripadnika vašeg znaka koji su u stalnoj vezi. To, takođe, uključuje planove za budućnost i vašu vezu uopšte. Moguće je da ste vi nerealni i preambiciozni. Svedite te svoje osobine na minimum danas i sve će biti uredu.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3