DNEVNI LJUBAVNI HOROKSOP za NEDELJU 27. Avgust 2017.godine

DNEVNI LJUBAVNI HOROKSOP za NEDELJU 27. Avgust 2017.godine

27 Avgusta, 2017 Off By nika

Ovan

Ako imate neku tajnu, danas bi ona mogla izaći na videlo zbog čudnog uticaja zvezda. Naravno, niko drugi nije kriv za tako nešto već vi. Tajne uglavnom ne budu dugo tajne. Moraćete odlučiti kako ćete to saopštiti, ali imajte na umu da je svakako vredno da to kažete, bar na duže staze. Iskrenost je ključna reč za vas.

Bik

Danas bi vam moglo biti teško da se smirite i donesete neku odluku vezanu za vaš ljubavni život. Možda vam je potrebno više slobode, ali se pribojavate da bi vam to moglo doneti nevolje. Svakako, danas bi najbolje bilo da to razmišljanje ostavite po strani i date sebi oduška. O tome mislite sutra.

Blizanci

Vaš partner bi danas mogao biti neodlučan i iritantan zbog čudnog planetarnog uticaja. Takođe, ni vi niste baš sigurni povodom nečega. Oboje tražite način da lakše dođete do rešenja. Provedite jedno vreme odvojeni kako biste mogli realno sagledati situaciju. Svakako će vam pomoći da obnovite vezu i dati joj neophodnu energiju.

Rak

Ukoliko večeras idete na sastanak mogli biste se veoma iznenaditi. Moguće je da ta osoba nije ono što ste očekivali i da ćete se pitati kako ste mogli tako pogrešiti. Međutim, to ne znači da se ne možete dobro provesti. Odluka da li želite da nastavite dalje biće na vama.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3