DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za UTORAK 9. APRIL 2019.godine

DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za UTORAK 9. APRIL 2019.godine

8 Aprila, 2019 Off By nika

Ovan

Ako ste imali neke teške projekte ili zadatke iskoristite današnju energiju da ih rešite. Dodatna energija je upravo ono što vam je bilo potrebno. Pravo je vreme da se sastanete sa ljudima i porazgovarate o bitnim stvarima. Veše komunukacione veštine će takođe doći do izražaja. Donosićete odluke mnogo brže nego obično.

 

Trenutna astralna energija danas vam može pomoći da pomerite planine, kada je vaš ljubavni život u pitanju. Ukoliko ste čekali pravi trenutak da napravite taj odlučujući korak, onda biste mogli čekati doveka. Ali danas će vas obuzeti spremnost da nešto uradite. Bićete spremni da postignete željeni cilj, umesto da sedite i čekate da se sve samo od sebe sredi. Zvezde su uz vas!

Bik

Možda osećate više energije nego obično. Planete su tako poređane da će povećati vašu mentalnu i fizičku snagu, a to je upravo ono što vam je trebalo da pozavršavate poslove koji su vam se skupili. Ako uspete sve da završite na vreme i ostane vam vremena pomozite i ostalima. Naravno, prvo odradite svoje.

 

Danas nećete moći biti toliko suptilni i nežni. Najverovatnije pokušavate da na takav način objasnite nešto partneru, ali vam ne polazi za rukom. Što se vi više upinjete da objasnite lepim i biranim rečima, to on više kontrira. Dakle, danas budite odvažni i pomalo bezobrazni kako biste ostvarili ono što želite!…....NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Stranice: 1 2 3 4