DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za SUBOTU 4. MAJ 2019.godine

DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za SUBOTU 4. MAJ 2019.godine

3 Maja, 2019 Off By nika

Ovan

Danas biste mogli da se vidite sa nekim predusretljivim prijateljem na kafi i upustite se u zanimljiv razgovor. Neke fascinantne ideje i korisne inforamcije se mogu razmeniti. Dosta toga što je rečeno se može iskoristiti za pokretanje novih i kreativnih projekata. Ako nije kasno, prošetajte se do kuće i iskoristite to vreme da malo razbistrite glavu.

 

Vaš ljubavni život mogao bi da bude pomalo stresan, ukoliko ne budete spremni da prihvatite udvaranje osobe koja već dugo pokušava da vas osvoji. Nekome će biti veoma bitno da sa vama bude u vezi i neće prestati da se interesuje za vas. Ali ako su simpatije obostrane, ovo će vam veoma prijati. Ukoliko ste u vezi, pred vama je dan ispunjen romantikom i nežnostima.

Bik

Odlična šansa za napredak u karijeri će se možda ukazati danas. To će možda biti u vidu povišice, promocije ili možda čak šanse za novi posao u nekoj drugoj oblasti. Možda čak bude u pitanju i neka druga lokacija. U pitanju će možda biti posao koji nikad niste do sada radili i to će za vas predstavljati pravi izazov. Ne birnite. Promena je neophodna ako želite da dostignete svoj pun potencijal.

 

Ako ste u odnosu u kome više niste srećni, došlo je vreme da se nešto drastično promeni. Da biste zaista uspeli u onome što želite, odnosno da vratite svoj mir i slobodu, moraćete da taktizirate. Slobodni pripadnici ovog horoskopskog znaka će se zainteresovati za osobu koja se drastično razlikuje od njihovih prethodnih emotivnih partnera……NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Stranice: 1 2 3 4