DNEVNI i LJUBAVNI HOROSKOP za SUBOTU 20. APRIL 2019.godine

DNEVNI i LJUBAVNI HOROSKOP za SUBOTU 20. APRIL 2019.godine

19 Aprila, 2019 Off By nika

Ovan

Knjige ili predavanja o duhovnim stvarima mogu vas inspirisati da krenete malo dublje da istražite tu tematiku ili čak da krenete sa pisanjem. Kontakt sa prijateljem ili kolegom koji ima slična interesovanja može dovesti do zanimljivih tema za razgovor. Možda dobijete neki novi uvid o tome kako da postignete svoje ciljeve što efikasnije. To će vam pomoći da napredujete kako materijalno tako i duhovno i intelektualno.

 

Zvezde vam danas nude poprilično harmoničan dan, ali vama možda bude previše uglađen. Na kraju, ovo bi mogao biti savršen dan da preispitate svoja osećanja prema nekome ili kako se osećate u vezi sebe. Osećanja mogu biti čas gore, čas dole, ali vi ćete svakako uspeti da pronađete nešto interesantno za vas.

Bik

Novi i prethodno nepriznat talent za rad u društvenim, humanitarnim ili duhovnim oblastima, danas bi mogao doći do izražaja. To bi moglo da dovede do ozbiljnog razmišljanja o promeni posla i traženja nove karijere. Mogućnosti postoje samo ih treba potražiti. Ako ste ozbiljni o ovoj promeni, najbolje je da krenete sada, čekanjem možete samo da otežate proces prelaska.

 

Zvezde vam danas pružaju osećaj sigurnosti u vezi. Ovo je dan kada treba da pričate slatke male stvari jedno drugom, osvrnete se na prošlo vreme i onda okrenete budućnosti. Kroz takve razgovore možete uvideti da li i koliko imate zajedničkih želja i ciljeva…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Stranice: 1 2 3 4