DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za ČETVRTAK 11. APRIL 2019.godine

DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za ČETVRTAK 11. APRIL 2019.godine

10 Aprila, 2019 Off By nika

Ovan

Možda će vas čudni snovi koje ste imali inspirisati da krenete u istaživanje neke nove teme. Ono što tražite se najverovatnije nalazi duboko zakopano u vašoj podsvesti. Krenite da istražujete, verovatno ćete sazanti neke stvari o sebi kojih niste bili svesni pre. Možda ćete i povećati nivo svoje intuicije na novi nivo.

 

Nemojte brinuti ako trenutno niste sigurni u kom se pravcu kreće vaša veza. Pod uticajem današnje planetarne energije mogli biste zapasti u nedoumicu da li je vašem partneru stalo do vas. Vaša intuicija vam govori da jeste, ali ponekad njegovi postupci govore drugačije. Verujte svom srcu i doći ćete do odgovora.

Bik

Danas će vam čitanje možda oduzeti dosta vremena. Knjige vezane za psihologiju će vam biti posebno interesantne jer ste u poslednje vreme izuzetno osetljivi i intuicija vam je na mnogo većem nivou nego obično. Možda nećete želeti da pričate o tome trenutno ali to je uredu. Kad vama sve bude imalo nekog smisla, podelićete saznanje i sa drugima.

 

Pod uticajem današnje planetarne energije mogli biste biti uspešni u postizanju poente, ali da li će to ikako pomoći vašoj trenutnoj situaciji? Ako imate bilo kakvu ideju kako takvo ponašanje može promeniti vašu vezu na bolje ili zadržati željenu osobu pored vas kada ona nije sigurna da li to želi, onda je najbolje da razmislite ponovo. Zašto jednostavno ne budete ono što jeste?…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Stranice: 1 2 3 4