DNEVNI HOROSKOP za UTORAK 7. AVGUST 2018. godine

DNEVNI HOROSKOP za UTORAK 7. AVGUST 2018. godine

6 Avgusta, 2018 Off By nika

OVAN

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom moguće su manje komplikacije. Pogotovo se čuvajte tračeva i glasina koje bi mogle veoma značajno da vam poremete planove koje imate.

LJUBAV: Može se reći da ste pomalo emotivno neusaglašeni ili da imate neke kočnice na ovom planu. Nije vam lako da sebi priznate da vas privlači osoba koja na prvi pogled nije vaš tip.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa varenjem. Pazite kako se hranite. Ukoliko primetite simptome koji se vezuju za stomačni virus, na vreme se obratite svom lekaru radi pregleda i saveta.

 

BIK

POSAO: Nije vam povoljan dan za putovanja. Imate dobre ideje ali kao da ne možete da ih pokažete na pravi način jer se sada nalazite u sasvim pogrešnom okruženju. Potrebne su vam promene.

LJUBAV: Mogući su manji nesporazumi u komunikaciji sa voljenom osobom. Ukoliko ste slobodni, a flertujete sa nekom novom osobom- ona vam ne odgovara na poruke i pozive danas.

ZDRAVLJE: Povedite računa o zglobovima koji mogu da budu sada veoma osetljivi kod vas. Podložni ste povredama, uganućima i manjim komplikacijama u predelu nogu danas.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4