DNEVNI HOROSKOP za UTORAK 31. JUL 2018.godine

DNEVNI HOROSKOP za UTORAK 31. JUL 2018.godine

30 Jula, 2018 Off By nika

Dobar dan, dragi prijatelji.
Ovo su dani kada je aktuelna inkonjunkcija Merkura i Plutona na nebu i kada se dešavaju burni događaji  koji diktiraju atmosferu, mediji iz sata u sat prenose sve aktuelno a sve je mahom iz sfere nedozvoljenog, kriminalnog, korumpiranog, dosta je straha u vazduhu, nemir se uselio u ljude. Međutim, uvek posle zone mraka izbijamo na svetlost dana, pa tako će biti i ove nedelje. iako je današnji dan jedan u nizu onih koji se teže preživljavaju, zapamtite da sve što s edešava jeste lekcija u životu, te tako iz svega izvlačite pouke.
Obratite pažnju na zdravlje danas i narednih dana. Iscrpljenost zbog stresa značajno umanjuje snagu imuniteta.
Svako dobro svima.

OVAN

POSAO
Neko ne ispunjava sva vaša očekivanja u poslovnom dogovoru. Ali, potrebno je da uložite određeni napor kako biste prevazišli trenutni nesporazum. Na kraju, shvatićete da sve ima svoju cenu.
LJUBAV
Potrebno je da se suočite sa svojim zabludama o emotivnim ulogama. Ponekad lepe želje ostaju na nivou maštanja o stvarima koje su vam nedostupne zbog pogrešnih procena.
ZDRAVLJE
Obratite pažnju na ishranu.

BIK

POSAO
Ideje koje vam neko predlaže predstavljaju delimično rešenje i zato odustajete od poslovne saradnje. Nemojte dozvoliti da vas neko optužuje za poslovni gubitak.
LJUBAV
Maštovitost deluje efikasnije od nekih autoritativnih metoda koje koristite. Potrudite se da obradujete svog partnera na neobičan način.
ZDRAVLJE
Napetost.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4