DNEVNI HOROSKOP za UTORAK 24. JUL 2018. godine

DNEVNI HOROSKOP za UTORAK 24. JUL 2018. godine

23 Jula, 2018 Off By nika

Današnji utorak obeležava Venera u opoziciji sa Neptunom. Venera, koja je u Devici inače, dosta je drugačija nego što smo navikli. Ova Venera je neodlučna, ne zna kako treba da se ponaša, pa ide iz krajnosti u krajnost. Od one opijene ljubavlju koja je servilna, umilna i čarobna, ume da se pretvori u napornu, džangrizavu analizatorku, ili koketnu ali lenju za dalju akciju. Neptun ju je dotukao, posebno sad dok boravi u Devici… Ova Venera nalazi izlaz u maštanju, kreativnom radu takođe, a dosta je podložna verovanju i naivnom pogledu na stvari. Ovaj dan moguće je preobratiti u uspešan, ako izvučete najbolje iz do sada rečenog, stoga, držite stvari pod svojom kontrolom.Prijatan dan vam želimo.

OVAN

POSAO
Stalo vam je da okolina poštuje vaše mišljenje ili da neko ozbiljnije shvati poslovne ideje za koje se zalažete. Budite oprezni pred osobom koja osporava vaš način razmišljanja.
LJUBAV
Nema razloga da se ponašate suviše strogo prema bliskoj osobi. Prihvatite nečije izvinjenje. Ne zaboravite, dobro se dobrim vraća.
ZDRAVLJE
Problemi sa grlom.

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4