DNEVNI HOROSKOP za UTORAK 21. AVGUST 2018.godine

DNEVNI HOROSKOP za UTORAK 21. AVGUST 2018.godine

19 Avgusta, 2018 Off By nika

Mesec je mlad, a noć je vrela… sa ovom pesmo, bi najbolje mogli da opišemo današnji dan. Mlad mesec je tu nad nama, odlično vreme za neki novi početak, i energija je na dobrom nivou pa vas ništa ne može sprečiti, osim vas samih, da pokrenete neku novu priču u vešem životu. Ne mora to biti posao, možda neka odluka u vezi vašeg odnosa (produbićete odnos, malo će da zahladni, promenićete neke stavove…), prijatelja, porodice, troškova. Bacite se na razmišljanje, setite se šta je to što poodavno priželjkujete da uradite i danas krenite da radite na tome.
Veče kao stvoreno za ljubav pod mesečinom, pa vam je sve jasno kome i kako da se posvetite tokom drugog dela dana. Uživajte u lepom danu, danu punom pozitivne energije.

OVAN

POSAO
Nadređena osoba impresionirana vašim nedavnim trudom i obavljenim poslom mogla bi vam biti vredan saradnik. Ako ništa drugo, budite sigurni da će vas spomenuti kod drugih.
LJUBAV
U nekim trenucima činiće vam se kao da je sve moguće, a u drugim ćete samo hteti da pobegnete od svega što se događa.
ZDRAVLJE
Alkohol i obilne večere neće vam prijati.

BIK

POSAO
Moraćete malo da pripazite na svoj temperament kad je u pitanju posao. Određene osobe vam nisu baš drage, ali ste prisiljeni da radite s njima.
LJUBAV
Ako tražite ljubav, okrenite se druženjima s ljudima na nekim kreativnim radionicama ili raspravama. Tamo ćete najverovatnije naći ono što vam treba.
ZDRAVLJE
Šetnja po hladnom vazduhu mogla bi vam biti od pomoći.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4