DNEVNI HOROSKOP za UTORAK 14. AVGUST 2018.godine

DNEVNI HOROSKOP za UTORAK 14. AVGUST 2018.godine

13 Avgusta, 2018 Off By nika

Današnji utorak protiče u ritmu koji preovladava cele ove sedmice, dakle egzaktnih aspekata nema, eklipse smo pregurali, vreme je za neke male stvari koje čekaju da se završe, da li je to uređenje doma ili odlazak u salon lepote, spa centar, kratak predah van grada, odaberite sami. U svakom slučaju neka to bude ono što bi vam baš prijalo u ovom trenutku. Mnoge planete su trenutno retrogradne, pa ni danas ni narednih dana ne upuštajte se ni u kakve nove poduhvate, već dovršite stare! Prošlost je uporna u nastojanju da vas navede da se osvrnete iza sebe i sredite neke stvari, moguće je da to koči protok energije, a da niste ni svesni toga.
Želimo vam lep dan.

OVAN

POSAO
Delujete energično i nestrpljivo, ali pojačana inicijativa sa vaše strane ne donosi pozitivne rezultate i nečiju naklonost. Ukoliko se uporno protivite nečijoj volji, primećujete da to donosi i određene posledice.
LJUBAV
Važno je da učinite ono što zaista osećate i to će vam doneti izvesno olakšanje. Nema razloga da birate neku emotivnu ulogu koja ne odgovara vašim afinitetima.
ZDRAVLJE
Prolazna nervoza.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4