DNEVNI HOROSKOP za UTORAK 10. JUL 2018.godine

DNEVNI HOROSKOP za UTORAK 10. JUL 2018.godine

9 Jula, 2018 Off By nika

Venera danas ulazi u Devicu… Za razliku od perioda kada je boravila u Lavu i mogla da se prepusti i bude raskalašna, divlja i pomalo luda, u narednom periodu se stišava, povlači, ali i dalje fokusirana na svoje voljeno biće, na kog motri, nad kojim bdi i sa kojim sneva.. Dok je Venera u Devici, Sunce je u Lavu… Može, a i ne mora biti reagovanja od strane Venere na pokušaje Sunca da joj se dodvori.  Svakako će Venera putujući kroz Devicu imati dosta uzbudljivih trenutaka, a i leto je samo po sebi takvo.
Ugodan dan svima.

Ovan

POSAO
Nalazite se u dilemi između više poslovnih mogućnosti. Na kraju, pokazaće se da ni jedna od njih ne zadovoljava vaše osnovne kriterijume ili interesovanja.
LJUBAV
Nema potrebe da se suviše ističete u nepoznatom društvu. Zanos ume lako da zavara. Posvetite svoju pažnju bliskoj osobi i zajedničkim temama.
ZDRAVLJE
Hronične tegobe.

Bik

POSAO
Umesto aplauza ili pohvala u ime zajedničkog uspeha, do vas dopiru neodređeni komentari i nečija kritika. Nemojte dozvoliti da vas isprovociraju nečiji postupci ili neistina. Sačuvajte prisebnost duha pred saradnicima.
LJUBAV
Morate imati više razumevanja za voljenu osobu. Postoje stvari koje se ne mogu lako objasniti i zato budite strpljiviji.
ZDRAVLJE
Prijaće vam šetnja.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4