DNEVNI HOROSKOP za SUBOTU 11. AVGUST 2018.godine

DNEVNI HOROSKOP za SUBOTU 11. AVGUST 2018.godine

10 Avgusta, 2018 Off By nika

 

OVAN

POSAO: Dolazi vam mogućnost da odete na poslovno putovanje. Smatrate da je ovaj događaj za vas jako važan. Iako je nedelja vi se maksimalno bavite poslovnim pripremama i važnim pitanjima.

LJUBAV: Možete da očekujete veoma zanimljivu komunikaciju sa nekom osobom koja je rođena u vazdušnom znaku. Pred vama je povoljan dan za flert kao i za nova poznanstva.

ZDRAVLJE: Moguć je prolazan kašalj ali bez većih problema. Generalno se može reći da ste jaki, i otporni na većinu problema. Vodite računa o sebi i zadovoljni ste svojim životom.

 

BIK

POSAO: Dolazi vam priliv novca koji će vas obradovati. Možete da računate na stabilnu poslovno- finansijsku situaciju. Tokom današnjeg danamožete malo da se odmorite i opustite.

LJUBAV: Imaćete sasvim miran i stabilan odnos sa voljenom osobom sa kojom ste već duže vreme. Pred vama je povoljan dan. Ukoliko ste slobodni lako ćete ostvariti neko novo poznanstvo.

ZDRAVLJE: Važno je da povedete računa o ishrani. U narednom periodu su mogući manji problemi vezani za mast ili šećere, tako da je važno da ni u čemu ne preterujete i da pazite šta jedete.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4