DNEVNI HOROSKOP za SREDU 25. JUL 2018. godine

DNEVNI HOROSKOP za SREDU 25. JUL 2018. godine

24 Jula, 2018 Off By nika

Ovu sredu započinje Sunce u kvadratu i to sa Uranom. Dan koji može započeti odmah s nekim problemom, u najmanju ruku kvarom nekog uređaja. Ušuškano Sunce u Lavu ovaj Uran neće ostaviti da opušteno caruje, već će na sve načine da ga bocka i drmusa. Uran je poznat po nemirnom duhu, te u tom stilu i dela. Sve će se to odraziti na vaše rasoloženje, biće ovo dan dosta nepovoljan za odnose s drugim ljudima, a nećete prezati od toga da govorite šta vam u tom trenutku poručuje misao. Bez zadrške, bez emocija. Ovaj kvadrat izaziva sve one koji se osećaju sputanim u nečemu da izađu iz okova želeći sve da prigrle za sebe, bez razmišljanja o posledicama. To će stići kad tad, ali danas je Uran vodič a poznato je da on, nošen strašću, ne ume da se strpi i odlaže. stvari.  Ovaj tranzit ne traje više od par dana, ali svakako je vrlo intenzivan i ostavlja tragove za sobom još neko vreme.

 

OVAN

POSAO
Neko je na vašoj strani, ali to nije dovoljan uslov da ostvarite svoje poslovne planove. Dodatna posvećenost radnim obavezama predstavlja dobar način da kontrolišete tenziju.
LJUBAV
Neko vas iritira svojim ponašanjem. Izbegavajte sumnjivo društvo ili susret sa osobom koja se nalazi na nekom lošem glasu.
ZDRAVLJE
Prijaće vam relaksacija.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4