DNEVNI HOROSKOP za SREDU 15. AVGUST 2018. godine

DNEVNI HOROSKOP za SREDU 15. AVGUST 2018. godine

14 Avgusta, 2018 Off By nika

Retrogradni ciklus Marsa u Jarcu traje i trajaće do 27.avgusta, doduše bez bitnijih aspekata, a energija ovog retrogradnog ciklusa nas može ove srede podstaći na završavanje, svođenje bilansa, zaključenja, podvlačenje crte. Moguće i ponovno javljanje želje da se nečim bavimo uz novi svež nalet elana. Zapravo, ovo je period pripreme za akciju koja zvanično kreće onda kada Mars krene direktno 27.avgusta! Do tada, vežbamo, sumiramo i analiziramo prošlo i predstojeće. Krčimo put ka novim uspesima bez bremena prošlosti na leđima. Zato bacite se na posao!
Prijatan dan vam želimo!

OVAN

 

POSAO
Optimizam u razmišljanju deluje podsticajno i na vašu okolinu. Važno je da potencirate poslovni stil koji donosi najbolji odjek među saradnicima. Pravilna raspodela interesa predstavlja suštinsko pitanje.
LJUBAV
U ljubavnom odnosu umete da zadovoljite svoja očekivanja i potrebe. Svojom pojavom, načinom razmišljanja i ponašanja ostavljate veliki utisak na okolinu.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

BIK

POSAO
Ništa nije toliko komplikovano da ne može da se poboljša ili unapredi. Važno je da sačuvate pozitivnu orijentaciju u razmišljanju i da prihvatite timski rad.
LJUBAV
Prolazite kroz neku osetljiviju fazu emotivnog preispitivanja. Da bi nešto zaista zaživelo u stvarnosti, morate imati dovoljno vere i samopouzdanja pred bližom okolinom.
ZDRAVLJE
Problemi sa leđima.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4