DNEVNI HOROSKOP za PONEDELJAK 9. JUL 2018.godine

DNEVNI HOROSKOP za PONEDELJAK 9. JUL 2018.godine

8 Jula, 2018 Off By nika

Pred nama je nova sedmica, a šta su to zvezde spremile za ovaj prvi dan u njoj, recimo za početak da  budete spremni na to da ćete ceo dan biti pod nekakvom silom koja vam neće dati da idete napred, već ćete stalno biti pod utiskom da se krećete u mestu i završavate nešto čemu se kraj ne nazire!
To dovodi do konfuzije i nervoze, na kraju do poptpunog mentalnog kolapsa, odustajanja i depresije. Osobe koje se bave umetnošću u ovoj priči mogu da jedini profitiraju, jer će se prepustiti beskrajnom maštarenju, obogaćivanju ranijih radova.
Mogući problemi u saobraćaju, zastoji, višesatna čekanja, posebno ukoliko idete van zemlje.  Preprečite put nervozi i slušajte lepu muziku usput.
Prijatan dan vam želimo!

OVAN

POSAO
Neko ima pozitivan uticaj na vaš način razmišljanja ili na odluke koje donosite. Kada pored sebe imate osobe od poverenja, sve se lako rešava i uspešno završava.
LJUBAV
Najveći užitak ili zadovoljstvo donosi vam susret sa bliskom osobom, koja zaista ume da vas obraduje i da vam ugodi. Uživajte u stvarima koje vas emotivno ispunjavaju.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

BIK

POSAO
Ponuđene su vam različite ideje o poslovnoj saradnji. Dobar izbor poslovne teme proizilazi iz zajedničkih dogovora i konsultacije sa pouzdanim saradnicima. Važno je da u dobrom profesionalnom maniru ispunite različita očekivanja.
LJUBAV
Priuštite svojoj porodici ili voljenoj osobi mnoge radosti i više nego dobru zabavu. Uz iskrene namere, usrećite osobu do koje vam je stalo.
ZDRAVLJE
Više spavajte.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4