DNEVNI HOROSKOP za PONEDELJAK 2. JUL 2018. godine

DNEVNI HOROSKOP za PONEDELJAK 2. JUL 2018. godine

1 Jula, 2018 Off By nika

Prvi julski ponedeljak je pred nama, vidimo da vas sve više posećuje sajt iz morskih zemalja, veliki pozdrav za sve one koji sada na plažama čitaju ovo, uživajte.

Divan dan je pred nama, konačno ćemo da se oslobodimo kiše i ružnog vremena koje nas je duže vreme pratilo, već od rane zore bićemo (uglavnom) raspoloženi za rad, red i disciplinu, i jul može da počne, bar ujutru. Već oko podne osetićemo umor, pojačaće se želja za odmorom, pa ako do sada niste pronašli gde i kako da se odmorite, krenite u potragu i bar na taj način malo se odmorite.

Danas su mogući neki porodični nesporazumi, svađe oko sitnica i nepotrebnih gluposti, ružno zvuči, ali gledajte danas da se odmaknete od rodbine, provedite dan sa onima koji su vam najbliži, a za ostane budite malo van dometa. Moguće je da će neko od vas da traži neočekivanu uslugu, ako se to desi, prvo 5 puta razmislite pa onda nešto obećajte ili odbijte.

Veče idealno za duge šetnje, ako ste u prilici izađite i provedite par sati šetajući i gledajući ljude oko sebe.

 

OVAN

POSAO
Budite spremni da pravilno odreagujete u svakom trenutku. Mala nepažnja može da ima ogromne posledice. Skoncentrišite se.
LJUBAV
Imate nerealnu sliku o osobi koja vam se dopada. Suočite se sa tim da ona nikada ne može da bude onakva kavom je zamisljate.
ZDRAVLJE
Nema promena.

BIK

POSAO
Promenom koja se desila ste jako nezadovoljni. Možete da pokažete ali i da dokažete da ste zaslužili bolju poziciju.
LJUBAV
Odnos sa voljenom osobom je hladan. Unesite promene u ljubavni život jer se problemi mogu zakomplikovati.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4