DNEVNI HOROSKOP za PETAK 3. AVGUST 2018.godine

DNEVNI HOROSKOP za PETAK 3. AVGUST 2018.godine

2 Avgusta, 2018 Off By nika

OVAN

POSAO: Povedite računa o glasinama koje dopiru do vas jer biste mogli da čujete neke veoma zanimljive nove informacije tim putem. Dosta toga danas vam zavisi od komunikacije sa saradnicima.

LJUBAV: Niste preterano vešti u igrama zavođenja, uglavnom jer nemate dovoljno strpljenja za stvari koje se sporo odvijaju. Vi želite odmah da znate da li imate šanse za nešto više ili ne.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa grlom. Osetljivi ste danas. Izbegavajte unos gaziranih i hladnih napitaka, pazite na svoje krajnike, izbegavajte i cigarete. Povećajte unos vitamina.

 

BIK

POSAO: Iznenadni troškovi vas mogu zadesiti ali ne biste trebali da imate neke veće probleme na ovom polju. Generalno vam posao ide stabilnim, uobičajenim tokom i nemate komplikacije.

LJUBAV: Moguće je da više nije baš sve tako divno u odnosu sa voljenom osobom i da vam sve više deluje da ste napravili pogrešan izbor. Primećujete njene mane sve više i svesni ste toga.

ZDRAVLJE: Povedite računa o telesnoj težini. U ovom periodu možete da budete skloni gojenju ako ne budete vodili računa o sebi. Ishranu prilagodite, nemojte da preterujete ni u čemu.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4