DNEVNI HOROSKOP ZA PETAK 3. APRIL: Ribe uživaju u ljubavnom skladu, Lavovi imaju prilike za novu vezu

DNEVNI HOROSKOP ZA PETAK 3. APRIL: Ribe uživaju u ljubavnom skladu, Lavovi imaju prilike za novu vezu

2 Aprila, 2020 Off By nika

OVAN

Ponekada umete da se osamite i sebi stvorite dobru atmosferu, ali sada ne preterujete u tome, jer se drugi ionako slabo snalaze u vašim promenama raspoloženja. Partner to teško prihvata i zato vam može prebaciti egoizam i sebicnost. Stomak vam je osetljiv.

 

BIK

Sada ste dosta napeti i nervozni, posebno pripadnici prve dekade, ali uskoro cete pronaci za sebe zadovoljstvo. Iako vama treba dosta vremena da donesete odluku jer radite polako i temeljno, ipak bi trebalo da poslušate neke savete koje ste dobili od voljene osobe. Mogući su problemi zbog nervoze.

 

BLIZANCI

U ovom periodu odmor i zabava ce vam biti u prvom planu. Vi umete da se igrate i da od svega nacinite zabavu i opuštenu atmosferu, pa se potrudite da tako bude i sada. Voljena osoba će pokazati da je spremna za nove promene u vašem odnosu. Moguće je da maštate o deci i porodici. Problemi sa varenjem.

 

RAK

Imaćete preokrete koje ne očekujete ali će vas one navesti na jedan bolji put. Smeta vam ponašanje koje pokazuje vaš partner. Odnos koji imate postaje prilično napet i ne znate koje je rešenje. Osetljivi disajni putevi.

 

LAV

Kada vas neko razocara potrebno vam je dosta vremena da se oporavite i da nekom poverujete i pridete otvorenog srca. Intuicija vas sada cuva od greške i prenagljenih postupaka i nemate razloga da strahujete i sakrivate svoje emocije. Dosta toga je neizvesno i osećate da imate dosta poteškoća koje ćete tek morati da rešite. Problemi sa osetljivim očima.

 

DEVICA

Ovaj period morate maksimalno iskoristiti iako vam neke stvari izgledaju nepremostivo ili suviše zahtevno, morate imati poverenje u sebe i volju i uspecete da ostvarite sve što želite.  Ne znate kako da reagujete na provokacije koje vam nabacuje voljena osoba. Moguć je dan u kojem će biti dosta neslaganja. Povećajte unos magnezijuma.

…NASTAVAK PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Stranice: 1 2