DNEVNI HOROSKOP za PETAK 20 JUL 2018. godine

DNEVNI HOROSKOP za PETAK 20 JUL 2018. godine

19 Jula, 2018 Off By nika

Danas je petak, Mesec danas ulazi u znak Škorpiona, jedan ozbiljan dan pred nama, težak i prilično mračan… Teskoba koja će danas da pritiska vašu dušu biće vam nejasna odakle je u tolikoj količini u vama, šta je njen izvor. Bićete preplavljeni sumnjama, strahovima i bojaznima, glava će vam prevrtati ogroman broj kombinacija, poput vrzinog kola… Pre nego dobijete migrenu, trgnite se iz tog začaranog kruga i izbacite nagomilanu negativnu energiju kroz neku od fizičkih aktivnosti koja vam prija. Energija Škorpiona ume da bude vrlo mračna i da priziva zlo, savetujemo da se povučete i ostanete sami sa svojim mislima, okrenite se i ispitajte svoju mračnu stranu i svoje želje. Na taj način ćete je odobrovoljiti i primiriti.
Želimo vam svako dobro.

OVAN

POSAO
Dolazite do zaključka da vam predstoje sjajni poslovni rezultati ili novi uspeh. Važno je da se oslonite na svoj praktičan duh i da sačuvate dobar odnos sa saradnicima.
LJUBAV
Ukoliko priželjkujete veći emotivni uzlet, učinite sve što je potrebno da privučete nečiju pažnju ili da inspirišete svog partnera na uzbudljivu zabavu.
ZDRAVLJE
Obratite pažnju ishranu.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4