DNEVNI HOROSKOP za NEDELJU 5. AVGUST 2018. godine

DNEVNI HOROSKOP za NEDELJU 5. AVGUST 2018. godine

4 Avgusta, 2018 Off By nika

Prođe prva avgustovska sedmica, nadamo se da ste sve u svemu zadovoljni kako je mesec počeo, a sigurni smo da je pred nama samo bolji period, lošijih, bar ovako dužih ne bi trebalo više da bude.

Dan koji je pred nama osim što bi trebalo da se dobro odmorite i ispraznite glavu od svih tmurnih misli, može da donese neke manje konfliktne situacije, pa se danas čuvajte teških tema, zaobiđite ih jednostavno. Nedelja je dan samo za odmor, pa sve one teže teme i razmišljanja ostavite za neki drugi put, čuvajte se i nekih nezavršenih tema, problema koje ste imali, ne otvarajte danas Pandorinu kutiju, već ih ostavite unutra, neka stoje još neko vreme.

Gledajte da drugi deo dana provedete sa osobama koje vam najviše znače, čije prisustvo vam nabacuje osmeh na lice, to je ono što vam je i te kako potrebno.

 

OVAN

POSAO
Nemojte dozvoliti da neko u vama raspiruje takmičarske strasti ili želju za nadmetanjem. Dobro razmislite da li je prednost na vašoj strani.
LJUBAV
Pred voljenom osobom pokušavate da delujete tajanstveno, ali ne uspevate da prikrijete svoje pravo raspoloženje ili emocije koje potiskujete u sebi. Potrebno vam je nečije razumevanje.
ZDRAVLJE
Pojačana napetost.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4