DNEVNI HOROSKOP za  5. JUL 2018. godine

DNEVNI HOROSKOP za 5. JUL 2018. godine

4 Jula, 2018 Off By nika

Merkur u opoziciji sa Marsom, može da vam skrati fitilj, pa je moguće da danas imate neku glasniju konverzaciju, da vas neko lako isprovocira ili da uđete u konflikt zbog nekih sitnica. Naravno strpljenje i mudro ćutanje i povlaćenje do sledeće prilike bi mogle da budu dobra taktika.

Sunce u trigonu sa Juputerom nekima će doneti jako pozitivnu energiju, moguće su neke lepe vesti, poslovne prvenstveno, moguć je i neki pozitivan događaj u vezi sa inostranstvom… Hajde da se nadamo da će ovaj aspekt biti u dominaciji danas…

 

OVAN

POSAO
Neko u vama podstiče kreativnu radoznalost i želju za novim saznanjem. Obratite pažnju na korisne informacije i prihvatite pozitivan uticaj. Pokažite svojim saradnicima da imate ozbiljne namere i jasne ciljeve.
LJUBAV
U društvu voljene osobe nemojte dozvoliti da vam nedostaje maštovitost ili ljubavna inspiracija kao dobar podsticaj za niz novih situacija u kojima oboje možete da uživate.
ZDRAVLJE
Dobro.

BIK

POSAO
Ideja ili posao koji ste odabrali predstavlja dobar izbor. Očekuje vas uspeh u saradnji sa jednom starijom osobom. Pokrenite inicijativu u različitim pravcima kako biste ostvarili kombinaciju poslovnog uspeha i ličnog zadovoljstva.
LJUBAV
Raduju vas novi događaji koji vas prate ili raspoloženje koje prepoznajete kod bliske osobe. Slobodno izrazite svoja osećanja kako biste dobili pravi odgovor.
ZDRAVLJE
Počnite sa vežbanjem.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4