DNEVNI HOROSKOP za 4. JUL 2018. godine

DNEVNI HOROSKOP za 4. JUL 2018. godine

3 Jula, 2018 Off By nika

I dalje smo u mirnom periodu, mada nas tokom drugog dela očekuje malo burniji period, pa se pripremite da vam taj deo dan proleti, gotovo neprimećeno, pa da zaokružimo dan kao uspešan.

 

Prvi deo dana i dalje nas prati želja za odmaranjem, divan dan za ne raditi ništa, ali jedno je želja a drugo je realnost, pa se skoncentrišite što je više moguće da uradite ono što se od vas očekuje. Ako ipak imate snage, radite na planiranju poslova za budućnost, kreativnosti ovih dana sigurno ne manjka, pa možda ubodete neku lepu ideju.

 

Drugi deo dana moguće da dođe do poremećenja odnosa sa prijateljima, partnerom, pa gledajte da se što vise osamite, da ničija negativna energija ne dopre do vas. Koristite ovu pozitivnu koje još uvek ima dosta, i zabavite se na neki samo vama svojstven način…

Lep dan vam želimo.

 

OVAN

POSAO
Interesuju vas konkretni poslovni rezultati, a ne opširni planovi ili pregovori. Ukoliko vam je stalo da rešite svoje dileme, preostaje vam da preuzmete stvari i kontrolu u svoje ruke. Slobodno pokrenite inicijativu.
LJUBAV
Pratite svoj unutrašnji glas ili predosećaje koje imate u susretu sa bliskom osobom. Iako postoje određene dileme, ne sumnjate da će vaše srce napraviti dobar izbor.
ZDRAVLJE
Dobro.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4