DNEVNI HOROSKOP za 31. JUL 2018: Ovaj znak danas upoznaje sudbinsku ljubav!

DNEVNI HOROSKOP za 31. JUL 2018: Ovaj znak danas upoznaje sudbinsku ljubav!

30 Jula, 2018 Off By nika

OVAN

POSAO: Pred vama je veoma povoljan dan za polje finansija. Možete da se nadate značajnoj uplati i poboljšanju situacije. Ukoliko ste planirali pokretanje novog posla sve će vam ići od ruke.

LJUBAV: Očekuje vas stabilna situacija sa voljenom osobom. Uživate zajedno, a mogli biste i da odete na romantično putovanje na kojem biste ostvarili još bolji i prisniji odnos.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate i nemate nikakve probleme kada je u pitanju zdravlje. Energični ste, prija vam da budete fizički aktivni, u pokretu i kontaktu sa drugim ljudima.

 

BIK

POSAO: Nije preterano povoljan dan za nove poslove. Moguće je da ćete danas generalno biti više okrenuti dešavanjima na drugim poljima i da vam posao neće biti prioritet.

LJUBAV: Ljubav vam je svakako na prvom mestu! Očekuju vas veoma značajna dešavanja sa osobom koju volite! Možete da očekujete da će se vaš odnos značajno popraviti u narednom periodu.

ZDRAVLJE: Oči su vam osetljive, proverite diotriju koja bi mogla da se menja iz nekog razloga. Posetite oftamologa. Ako primetite učestale glavobolje bilo bi dobro i lekaru da se javite.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4