DNEVNI HOROSKOP za 3. JUL 2018. godine

DNEVNI HOROSKOP za 3. JUL 2018. godine

2 Jula, 2018 Off By nika

Lep utorak je pred nama, nakon jučerašnjeg dana, nekima malo burnijeg, pred nama su dva mirna i lepa dana, taman da nakupite snage za period koji je pred nama. Moguće je da ćete danas biti malo usporeniji nego inače, da nećete biti raspoloženi za neke (radne) akcije, ali jul je, prirodno vreme odmora, pa vam niko neće to zameriti. Ako ste među onima koji ipak imaju volju i želju da urade nešto više, gledajte da se danas dogovarate oko posla, da pravite nove planove, pa kada dođu bolja vremena da krenete u akciju. Pripazite se izleta u nepoznato, mogli biste se jako loše provesti, pa se zato držite proverenih poslovnih stvari.
Što se emocija tiče, na zadovoljavajućem su nivou, ali baš zato nemojte da budete pasivni, da se zadovoljavate onim što imate, već se potrudite da ih podignete na neki viši nivo, korak po korak. Iznenadite, obradujte, uveselite voljenu osobu, i garantujemo lep završetak dana.

 

OVAN

 

POSAO
Opterećeni ste različitim obavezama i nemate dovoljno poverenja u nečija obećanja. Postoji mogućnost da poboljšate poslovni položaj, pod uslovom da bolje kontrolišete svoju impulsivnost pred saradnicima.
LJUBAV
Počinju da Vas zabrinjavaju partnerove izjave ili afektivno ponašanje. Situacija trenutno izgeda, kao da ćete morati da prihvatite emotivnu poziciju koju Vam neko nameće.
ZDRAVLJE
Proverite krvnu sliku.

BIK

POSAO
Susret sa jednom osobom nije ispunio Vaša očekivanja, ali Vi imate neko alternativno rešenje. Dovoljno ste energični da sprovedete svoju volju i da ostavite dobar utisak.
LJUBAV
Umete da iznenadite voljenu osobu u velikom stilu. Ponekad zasenite sve oko sebe svojim neobičnim idejama, dobrom voljom i nesebičnom pažnjom koju poklanjate.
ZDRAVLJE
Niste u kondiciji.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4