Device KONAČNO prestaju da se žrtvuju na poslu, a OVAJ znak večeras upoznaje partnera za pamćenje

Device KONAČNO prestaju da se žrtvuju na poslu, a OVAJ znak večeras upoznaje partnera za pamćenje

27 Oktobra, 2017 Off By nika

OVAN

Posao: Današnji događaji imaju neku pozadinu koja vama verovatno neće biti poznata. Zbog toga ne zauzimajte strane i usmerite se na aktivnosti koje su vama lično bitne.

Ljubav: Emotivni deo postaje uzbudljiv. U večernjim satima se dešava gužva u kojoj treba da se pojavi vrlo interesantan muškarac. Verovatno će se puštati i neka glasnija muzika pa se nećete najbolje razumeti. Neko ko često putuje ili je izašao iz komplikovane veze. Zauzete pripadnice znaka imaju potrebu da osveže odnos. Možda partner neće moći do kraja da vas isprati.

Zdravlje: Pazite se virusa.

BIK

Posao: Usmerite se na trenutne poslovne aktivnosti i ne razmišljajte daleko unapred. Iskoristite sve prilike koje vam se nude. Može vam se ponuditi nešto iz prošlosti što ste propustili.

Ljubav: Slobodne pripanice znaka jednostavno zrače seksipilom. Može se pojaviti neko ko će prijatno vas iznenaditi. Međutim pazite, iza njegove misterioznosti može da se krije to da nije slobodan. Zauzete će obradovati partner.

Zdravlje: Dobro.

BLIZANCI

Posao: Ne trebate danas previše da rizikujete. Radite nekim ustaljenim tempom i ne dozvolite saradnike da vas uvuku u neke svoje probleme. Oprezno sa finansijama i dobro vodite računa ako nešto potpisujete.

Ljubav: U emotivnom delu se nalazite u ulozi onoga ko je ulovljen. Nije loše kada ste odabrani ali vam potencijalni partner ne izaziva poverenje. I to sa punim pravom. Ne gubite glavu ako upoznate nekoga ko vam se čini interesantnim. Zauzete trebaju da se opuste i dozvole partenu da vodi igru.

Zdravlje: Problemi sa lumbalnim delom kičme.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4