Device KONAČNO prestaju da se žrtvuju na poslu, a OVAJ znak upoznaje partnera za pamćenje

Device KONAČNO prestaju da se žrtvuju na poslu, a OVAJ znak upoznaje partnera za pamćenje

21 Jula, 2018 Off By nika

VAGA

Posao: I dalje vas žuljaju izvesne okolnosti. Nešto je nestabilno ili nepredvidivo. Svakako će doći do razrešenja tokom sledeće nedelje, samo budite strpljivi. Usmerite se na hobi ili honoraran rad.

Ljubav: Potreban vam je osećaj bliskosti. Upravo zbog toga će slobodne pripadnice znaka praviti više kompromisa nego obično. I dalje ste u periodu kada trebate što više da izlazite pošto se tu dešavaju interesantna poznanstva. Zauzete mogu brinuti za partnera. Provedite dan van kuće.

Zdravlje: Dobro.

ŠKORPIJA

Posao: Odlični ste u komunikaciji sa saradnicima. Naročito sa mlađim i obrazovanim ljudima. Umete da nametnete svoju volju. Možete rešiti nešto što očekujete u proteklih par dana.

Ljubav: Prija vam nečija pažnja ali i dalje niste sigurni šta biste. Ne savetuje vam se da se oslanjate na prijatelje da biste doneli takvu odluku. Dajte sebi još vremena i slušajte svoju intuiciju. Zauzetim pripadnicama znaka je moguće razdvajanje od partnera. Verovatno zbog obaveza ili nekog puta.

Zdravlje: Odetljivo vam je grlo.

STRELAC

Posao: Danas možete raditi više nego što biste želeli. Svakako vam sve ide od ruke. Nemate razloga da brinete ali izbegavajte da poslujete sa prijateljima. Skloni ste da previše rizikujete i to može da vas košta.

Ljubav: Na emotivnom planu ćete se prijatno iznenđivati. Interesantna poznanstva su vezana za neka čudna mesta ili situacije. Zauzetim pripadnicama znaka je ovo relativno miran dan. Možete da dobijete dobar savet partnera u vezi posla.

Zdravlje: Dobro.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4