Device danas očekuju brige, a Ovnovi treba da uživaju!

Device danas očekuju brige, a Ovnovi treba da uživaju!

15 Aprila, 2018 Off By nika

OVAN

Posao: Možete da računate da će vam se finansije popraviti jer postoje konkretne naznake za to. Pokrećete se sa mrtve tačke i unapređujete postojeće poslove. Neko iz kruga prijatelja vam može ponuditi dobro rešenje za nešto što vam se čini komplikovanim.

Ljubav: Zaljubljene mogu da očekuju prijatno iznenađenje od stane voljene osobe. Slobodne imaju priliku za poznanstvo preko posla, pa se ipak okrenite oko sebe. I ljubav će uskoro doći, pokrenite svoju maštu.

Zdravlje: Povedite računa o kičmi.

BIK

Posao: Imate realnih razloga da budete optimista. I osmehom možete mnoga vrata da otvorite. Dalji planovi su vam realni i dobri ali ćete ih korigovati tokom narednih par dana. Imate priliku da utičete na dalji tok poslova u kojima ste.

Ljubav: Slobodne pripadnice znaka može prijatno iznenaditi osoba koju ste nedavno upoznali. Prihvatite poziv za izlazak i opustite se. Zauzete imaju potrebu da prave neke konkretne dalje planove sa partnerom.

Zdravlje: Dobro.

BLIZANCI

Posao: Već izvesno vreme se osećate kao da ste na vetrometini. Sve ide odlično i na kraju rezultati nekako izostanu. Strpite se još malo i pokušajte da pravite dugoročnije planove. Imate interesnantne priče u krugu saradnika.

Ljubav: Očekuje vas flert sa nesvakidašnjom osobom. Teško da ćete se danas pokrenuti na nešto više. Zauzete pripadnice znaka i dalje imaju potrebu da udovolje partneru.

Zdravlje: Smanjite stres.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3