DEVICA – To što je ona DOBAR ČOVEK, ne znači da je NAIVNA i da svako MOŽE DA RADI sa njom šta hoće, nikad ne NAPADA prva ali ako je povredite UZVRATIĆE DUPLO!

DEVICA – To što je ona DOBAR ČOVEK, ne znači da je NAIVNA i da svako MOŽE DA RADI sa njom šta hoće, nikad ne NAPADA prva ali ako je povredite UZVRATIĆE DUPLO!

26 Novembra, 2019 Off By nika

Device su znak Zodijaka koji je specifičan po mnogo čemu. One se razlikuju od drugih pre svega po svom stavu i karakteru. Devica je neko ko zaista ume da se izbori za ono što želi i ume da uživa u životu na svaki mogući način. Ona je neko ko želi malo i kome znače sitnice, ali uvek na kraju dobije sve.

 

Međutim, moramo reći da je ona neko ko zaista zna da ceni sve ono što ima. Ona je neko ko svima ume da bude za primer. Moramo napomenuti i to da Device nisu osvetoljubive i da mogu da praštaju kao niko drugi. Međutim, nikada neće dozvoliti da se neko igra sa njima i sa njihovim emocijama.

 

To što je ona dobar čovek, ne znači da je naivna i da svako može da radi sa njom šta hoće i kako želi. One nikada nikome neće učiniti ništa loše, niti će prve napasti nekoga, ali i te kako umeju da se brane i nikada neće dozvoliti drugim ljudima da se igraju sa njima i njihovim emocijama. Device umeju da vole svim svojim srcem i u ljubavi su jako odane i verne.

 

Ali bez obzira koliko vole, uvek će misliti na sebe i one zaista umeju da brane sebe i svoje interese. One u životu pre svega žele mir i sigurnost, a to važi i za ljubav. Device nisu sklone ljubavnim avanturama i flertu. One jednostavno izbegavaju takve situacije. Spremne su dugo da čekaju pravu ljubav.

 

Devici je potreban u životu neko ko će moći da je voli iskreno i da joj da svoje srce na dlanu. A ona će svakako biti u stanju da tu ljubav uzvrati na isti način. Možete da budete sigurni da vas jedna Devica nikada neće prevariti, ali isto tako nikada neće preći preko bilo kakve vrste izdaje.

…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Stranice: 1 2