DEVICA : SLAGANJE sa drugim znakovima – NAJIDEALNIJI  JARAC, BIK, RIBE…

DEVICA : SLAGANJE sa drugim znakovima – NAJIDEALNIJI JARAC, BIK, RIBE…

19 Avgusta, 2018 Off By nika

Devica u horoskopu – slaganje sa drugim znacima u braku, seksu, vezi…

Za device važi da su teški ljudi, konzervativni, skloni konstantnim kritikama, ali trebalo bi da znate da su oni veoma inteligentni, precizni u svim poslovima koje obavljaju, ali i veoma strastveni, što niko ne očekuje.

U pitanju su porodični ljudi, muškarci nastoje da supruzi i deci obezbede lagodan život i finansijsku sigurnost, a žena devica je brižna majka, puna ljubavi i razumevanja prema svojim najmilijima.

 

Devica je odličan radnik, a najbolje se snalazi u poslovima koje drugi smatraju dosadnim, jednoličnim i monotonim. Baš takve poslove oni obavljaju precizno, do savršenstva.

U pitanju su obrazovani i kulturni ljudi, što i priliči inteligentnim osobama kao što su oni. Njihovo ponašanje je smerno, a tračevi su im odvratni. U mladosti se ne upuštaju u ljubavne skandale i avanture, ali ako ostanu neoženjeni ili neudate, sve će ih to stići u srednjim godinama, kada mogu čak postati i razvratni. Devicama ni tada nije problem da pronađu partnera, jer su uvek mladoliki i lepi.

 

Devica – uporedni horoskop. Sinastrija i ljubavne kombinacije

S obzirom da su sklone kritikama, device za pojedine znakove nisu poželjni partneri, ali su zato veoma pouzdani u braku i vezi, nisu skloni prevarama i vanbračnim avanturama, što opet drugi umeju da cene. Devici odgovaraju prvenstveno odgovorni i porodični ljudi.

Najčešće traže nežne partneri, koji ne vole da izlaze i da se upuštaju u avanture.

Nije im lako da pronađu osobu koja im u potpunosti odgovara, pa tek u kasnijim godinama ulaze u bračne vode.

 

Kako se slažu devica i ovan

Naizgled stidljiva devica privućiće ovna svojom tajanstvenošću. Dopašće mu se i to što je devica neko ko je realan i ko stoji čvrsto na zemlji. Imaju nekoliko zajedničkih interesovanja i u suštini to je ono što će neko vreme držati ovu vezu.

Devica i ovan uopšte nisu preporučljiv par. Ovan je jedan od onih znakova koji ne podnosi da mu neko protivreči, a devici je u prirodi da kritikuje druge. U žaru svađe može doći i do raznih ponižavanja, a to već vodi ovu vezu u propast. Da bi opstali, moraju prvo da nauče da poštuju jedno drugo i da izbegavaju vređanje. Ni seks nije ništa posebno, ovan je kao i uvek brzoplet, što devici smeta.

 

Kako se slažu devica i bik

Sa bikom i devicom je već druga priča, bik je prosto idealan za device. Jak, stabilan, realan, skoro u potpunosti joj odgovara. Ovo su porodični znakovi, koji nisu avanturistički nastrojeni. Takođe, oboje su štedljivi i ne rasipaju novac.

Dešava se da se u seksu jave neslaganja, ali devica i bik se toliko dobro slažu da će i ovakve probleme rešiti sa lakoćom.

 

Kako se slažu devica i blizanci


Devica i blizanci
 imaju jednu veoma bitnu zajedničku tačku, a to je Merkur, koji je planeta vladalac i kod jednog i kod drugog znaka. Zato ovaj par ima mogućnost da ostvari solidnu vezu, ako se oboje potrude. Seks nije loš, a poželjno je da kombinacija bude tipa muškarac devica i žena blizanac.

Postoji i velika verovatnoća da veza neće biti toliko uspešna. Devica mora naučiti neke stvari o blizancu ako želi da ga zadrži: blizanci vole svoju slobodu, vole izlaske i avanture i još mnogo toga što ona sama ne podnosi. Dakle da bi veza potrajala potrebna je određena tolerancija i sa jedne i sa druge strane.

…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Stranice: 1 2 3