DEVICA: Poseduje toliko VRLINA, da slobodno možemo reći da je SAVRŠENA. Njeno NAJJAČE ORUŽJE su njena LEPOTA i njena SKROMNOST!

DEVICA: Poseduje toliko VRLINA, da slobodno možemo reći da je SAVRŠENA. Njeno NAJJAČE ORUŽJE su njena LEPOTA i njena SKROMNOST!

15 Januara, 2020 Off By nika

Devica je horoskopski znak čija je vladajuća planeta Merkur i zbog toga možemo reći da je Devica veoma precizna, racionalna i dominantna. Međutim, njeno najjače oružje je njena skromnost. Ona je u svemu skromna i odmerena.

 

Pored toga, Devica poseduje izuzetnu lepotu, kojom pleni i osvaja. Naročito lep detalj na licu svake Device su njihove oči. Ko ih jednom zavoli, teško ih zaboravlja. Jednu Devicu i njenu lepotu je teško ne primetiti, bilo gde da se pojavi, naročito kada su u pitanju žene rođene u ovom znaku.

 

Devica je neko ko poseduje toliko vrlina da možemo slobodno reći da je savršena. Ona je veoma oprezna u životu i nikada se ne zaleće u donošenju odluka. Kada je ona u pitanju nema nikakvih slučajnosti, već je sve unapred analizirano i smišljeno. Upravo zbog toga ona ne voli nepoznate situacije, koje treba savladati bez oslanjanja na iskustvo. Samim tim možemo reći da je i sumnjičava i nepoverljiva.

 

Međutim, zahvaljujući svom strpljenju, nema tog problema koji ona ne može da reši. Ona je onaj tip čoveka koji će umeti da sedne i da hladne glave razmisli i da nađe put do svog cilja. Zbog svega toga možemo reći da je hrabra, praktična i jako mudra.

 

Ona je neko ko će zapaziti svaki detalj koji drugim ljudima obično promakne. Njoj se jednostavno retko kada u životu potkradaju greške. Device su takođe vrlo odmerene i nenametljiva i skromnost je jedna od njihovih najvećih vrlina. Možda zbog toga teško dolaze do pozicije koja im zaista pripada, ali ipak na kraju dobiju ono što zaslužuju.

 

Device su takođe veoma ćutljive i povučene, ali takođe vrlo dobra znaju kada treba da govore i da brane svoje stavove. Takođe veoma cene tradicionalne vrednosti, kao što su dobrota i poštenje.

…NASTAVAK POČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

Stranice: 1 2