DEVICA – Ona vas nikada NEĆE PREVARITI, niti ODATI vaše TAJNE i u to nikada nemoj da sumnjate. Ona je sigurno NAJBOLJI PRIJATELJ u čitavom Zodijaku

DEVICA – Ona vas nikada NEĆE PREVARITI, niti ODATI vaše TAJNE i u to nikada nemoj da sumnjate. Ona je sigurno NAJBOLJI PRIJATELJ u čitavom Zodijaku

9 Decembra, 2019 Off By nika

Devica je neko ko vas zaista nikada neće prevariti, niti izdati. Ona nikada neće otkriti vaše tajne, što je dokaz da je izuzetno dobar prijatelj. Ona je ustvari najbolji prijatelji u čitavom Zodijaku, koga možete imati. Ona je neko ko će uvek umeti da bude tu za one osobe koje voli.

 

Kada vas svi napuste i okrenu vam leđa, ona će sigurno biti tu. Ona ume svoje prijatelje da nasmeje, da podrži, da bude oslonac i rame za plakanje. Ona nikad u životu nikome neće naneti bol i ume puno toga da oprosti. Međutim, nikada neće oprostiti onim ljudima kojima padne na pamet da je povrede. Može da da drugu šansu, ali samo ako joj neko dokaže da se iskreno kaje.

 

Poznata je po tome da voli istinu, ali neće je reći po svaku cenu. Uvek pazi šta radi i ne želi da nanese nekim ljudima bol, ako zna da će ih ta istina povrediti. Takođe je neko ko zaista ume iskreno da voli. Sve u svemu možemo reći da je izuzetno dobar čovek.

 

Ona od života ne traži puno i jako malo joj je potrebno za sreću. Ono što je najviše čini srećnom je kada oko sebe ima prijatelje koji je cene i poštuju. A zauzvrat, ona će biti ta koja će uvek moći da vam pomogne, da vas zagrli i da vas voli iskreno. Jednostavno, ona je prijatelj kakvog ćete zaista teško naći.

 

Jako je iskrena i snažna i biće vam velika podrška u životu. Sve one tajne koje poverite jednoj Devici, ona nikada neće odati, pa čak ni po cenu da se vaše prijateljstvo prekine. Ona je neko ko ume da poštuje tuđu intimu i pravi je drug kada je čuvanje tajni u pitanju.

…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Stranice: 1 2