DEVICA – Ona je svesna svojih KVALITETA i zato ČVRSTO STOJI NA ZEMLJI. Ona je HRABRA, PONOSNA i LEPA, jednom rečju DEVICA JE SAVRŠENA!

DEVICA – Ona je svesna svojih KVALITETA i zato ČVRSTO STOJI NA ZEMLJI. Ona je HRABRA, PONOSNA i LEPA, jednom rečju DEVICA JE SAVRŠENA!

27 Decembra, 2019 Off By nika

Svaka Devica je svesna svojih kvaliteta i zato čvrsto stoji na zemlji. Ono što ih krasi jesu hrabrost, ponos i lepota. Moramo napomenuti da su Device izuzetno šarmantne i da je teško odoleti njihovom šarmu.

One zrače nekom posebnom lepotom i po tome su opšte poznate. Svoj šarm vešto koriste, jer su svesne da sa njim mogu da dobiju sve ono što požele. Pored lepote, ovaj znak Zodijaka krasi i velika inteligencija. One stalno rade na sebi i na svom umu, jer vole da uče i da napreduju.

 

Njima nije teško da se posvete sebi i da uče, jer su svesne da će im to doneti samo dobro u životu. Međutim, Device nisu osobe koje bi samo svojim izgledom želele da dobiju sve.

 

One svojim ponašanjem i svojim umom pokazuju svaki dan da čvrsto stoje na zemlji. Kada se sabere njihova lepota i njihova inteligencija, to je ona dobitna kombinacija koja svakoga ostavlja bez daha.

 

S obzirom da izuzetno ceni sebe, nikada u životu ne dozvoljava drugim ljudima da je potcenjuju. Ako se to ikada desi, ona je spremna da pokaže drugim ljudima da može da bude i bezobrazno pametna. Ona vas može dovesti u takvu situaciju da ćete se od toga teško oporaviti.

 

Ona može puno toga da oprosti, ali nikada ne dozvoljava da neko napadne njenu ličnost i njeno dostojanstvo. U životu uglavnom slušaju sebe, jer imaju izuzetnu moć intuicije. Jako dobro čitaju druge ljude i retko kada greše u proceni ljudi.

…NASTAVAK POČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Stranice: 1 2