DEVICA – MESEČNI HOROSKOP za MAJ 2018.godine

DEVICA – MESEČNI HOROSKOP za MAJ 2018.godine

25 Aprila, 2018 Off By nika

 

Posao:

Drage Device,
U prvoj dekadi maja Venera prolazi kroz vaše polje posla i karijere, odakle će praviti kvadrat sa Neptunom. To će vam doneti nejasnoće u odnosima sa poslvnim partnerima. Čuvajte se obmana i spletki. Budite pažljivi u svojim javnim nastupima jer bi nešto što izgovorite moglo biti izvučeno iz konteksta i upotrebljeno od strane konkurencije sa ciljem da vam naruši ugled. Budite pažljivi u saradnji sa inostranim firmama. Takođe budite pažljivi u saobraćaju i izbegavajte putovanja sredinom meseca.

 

Uran će ući 15. maja u vaše polje dalekih putovanja, a Mars će već narednog dana praviti kvadrat sa Uranom. Ako se bavite poslovima uvoza i izvoza, ovo vam može naneti teškoće, zastoje i gubitke. Venera će 19. maja ući u znak Raka i vaše polje saradnje, pa biste mogli da započnete novu saradnju sa jednom ženom, što bi se pokazalo kao dobitna kombinacija. Sunce će 21. maja ući u znak Blizanaca i vaše polje posla, odakle će 24. u mesecu praviti trigon sa Marsom. Bićete u mogućnosti da postiognete jedan važan cilj koji bi vam mogao doneti uspon u karijeri.

Trigon Jupitera sa Neptunom 25. maja pružiće vam izvanredne mogućnosti da sklopite važan poslovni ugovor i ostvarite napredak na polju javnosti i u odnosima sa poslovnim partnerima. Dobar uspeh očekuje Device koje se bave hemijskom, farmaceutskom i industijom raznih vrsta pića. Na polju novca izbegavajte mahinacije i ne ulazite u pojačane rizike, jer bi vam to moglo naneti gubitke. Venera koja vlada vašim poljem novca će 7. maja praviti kvadrat sa Neptunom, a 26. maja će praviti opoziciju sa Saturnom.

 

Na polju platnog prometa ćete imati neočekivane potrese sredinom meseca koji mogu dovesti do zastoja. Zbog toga vam se preporučuje da tokom ovog meseca budete štedljivi i da pripazite na troškove.
Nezaposlene Device će biti istrajne u učestvovanju na konkursima za dobijanje zaposlenja što će uroditi plodom, tako da su povoljni izgledi da dobiju nov posao.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3