Delimično pomračenje Sunca i mlad Mesec u Lavu 11. avgusta 2018: Lavovi, Vodolije, Škorpije i Bikovi će biti dosta nemirni i kreativni

Delimično pomračenje Sunca i mlad Mesec u Lavu 11. avgusta 2018: Lavovi, Vodolije, Škorpije i Bikovi će biti dosta nemirni i kreativni

31 Jula, 2018 Off By nika

Ovo pomračenje ne bi trebalo da bude opasno kada se uzme u obzir i mlad Mesec pa se preporučuju novi počeci. Što se tiče unutrašnje ljubavi, osećanja u ljubavnim vezama, pojedine osobe će zablistati u novim idejama i poslovima, neke osobe mogu unovčiti svoju duboku maštu, pojedini znaci mogu biti jako osetljivi pa će se dublje vezati za one koje vole. Pomračenje se dešava u drugoj dekadi i najviše obuhvata osobe rođene u tom periodu.

 

Lavovi, Vodolije, Škorpije i Bikovi mogu biti dosta nemirni i kreativni sa naglašenom osetljivošću. Sa ovim pomračenjem koje se dešava u 5. polju, polju dece, ljubavi, porodice i svega što nam daje osećaj pripadnosti i sigurnosti. Sunce i Merkur će za vreme pomračenja biti negativno aspektovani sa Jupiterom iz Škorpije pa se mogu dešavati zablude, prevelik optimizam, preterivanje, iskorišćavanje, lakomislenost i euforija. Potrebno je obratiti pažnju u svim oblastima, što zavisi od vaših ličnih tranzita i polju gde pada pomračenje i šta aspektuje.

 

Šta mogu očekivati pojedinačni horoskopski znaci?

OVAN

Vi možete osnažiti vašu ljubavnu vezu, biti romantični i zaljubljeni. Ovnovi koji imaju decu mogu biti u lepoj harmoniji sa njima i pokrenuti neku dublju emociju. Možete pokrenuti sa ovim mladim Mesecom i neke kreativne grupe i raditi za zajedničke ideale. Možete steći i nove prijatelje.

BIK

Sva dešavanja se pokreću u porodici, sa roditeljima, autoritetima šefovima. Uglavnom se dešava povlačenje u prošlost i svoje korene, gde vas vodi vaš instinkt da se rešite spoljašnog pritiska i povratite vašu energiju. Kod pojedinih Bikova se može desiti borba za neko uticajno mesto i obezbeđivanje svoje reputacije i karijere. Pazite šta pričate i kome pričate.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4