Danas ne dozvolite da vas neko sputava i gazi – ovaj znak mora da se uzdigne i pokaže zube!

Danas ne dozvolite da vas neko sputava i gazi – ovaj znak mora da se uzdigne i pokaže zube!

21 Maja, 2018 Off By nika

OVAN

Ako imate utisak da ste na izmaku snaga i da ne vidite rešenje, budite svesni da neka stvari u životu ne treba forsirati. Ako pored celokupnog truda rezultati i dalje izostaju, bilo bi dobro da energiju usmerite u neke druge projekte. Ponekad, jako je bitno znati kada se treba zaustaviti. Ovog dana je prilika da pokažete da li ste tu životnu lekciju zaista usvojili.

 

BIK

Unesite malo radosti u vaš život. Nema razloga da ne budete srećni. Ako imate utisak da se u vazduhu oseća izvesna napetost, pripišite to vašoj imaginaciji. Uživajte u danu koji vam je dat i iskoristite njegov puni potencijal. Male stvari bi mogle da vam izazovu veliku glavobolju samo ako im vi to dopustite. Budite iskreni i prema sebi i prema drugima.

 

BLIZANCI

Oslobodite vašu energiju i pokažite svetu da ste spremni za svaku bitku. Danas ćete biti veoma uticajni na vaše prijatelje, a ovo naročito iskoristite ukoliko mislite da u nečemu greše. Svaki vaš savet naići će na topao prijem. Samo, ne dozvolite da tuđi problemi postanu vaši. Tajna je u tome da budete svoji i verujete vlastitoj proceni.

 

RAK

Spustite se na zemlju. Ne morate imati svaki novi uređaj ni svaku najmoderniju krpicu na ovom svetu. Ako nastavite da budete toliki matrijalista, nećete biti srećni šta god budete imali. Postoje stvari koje se ne mogu kupiti, a koje su mnogo važnije, nastojte njih da negujete.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3