Danas je mlad Mesec u Devici: Ako želite šansu za novi početak, evo šta treba da uradite

Danas je mlad Mesec u Devici: Ako želite šansu za novi početak, evo šta treba da uradite

20 Septembra, 2017 Off By nika

U vreme mladog Meseca najbolji je period započeti nešto novo. A, evo kako na to utiče znak Device, u kom se uzdiže. Ribama već zvone svadbena zvona…

OVAN

Ovo je vreme kada treba da se osvrnete i saberete šta ste sve postigli, bilo da je u pitanju trening, rutina, dijete. Ovo je period finalne završnice na svim poljima, kada treba da uložite najveći trud i završite sve što ste naumili. A, onda, da krenete dalje. Vreme je da svoj život učinite lakšim. Možda ne bi bilo loše da krenete u teretanu.

BIK

Za ljude rođene u ovom znaku savršen je trenutak da preispitate svoju kreativnost. Prethodna godina je bila posebno romantična za Bikove, koji su konačno pažnju obratili na ljubav. Napravite pauzu i prikupite energiju za nove udarce. Preispitajte se šta želite dalje od života? Mlad Mesec u Devici će posebno uticati na vaše ljubavno polje.

BLIZANCI

Možda bi trebalo da razmislite o selidbi, ako već to niste uradili. Mesec u Devici najviše će uticati na polje vašeg doma i porodične odnose. Ne bi bilo loše da ih malo pročistite. Nabavite Čajno drvo, odličan je antiseptik.

RAK

Ne budite previše kritični i poradite na svojoj komunikaciji sa drugima. Osvrnite se iza sebe, pa pogledajte ispred sebe – otvorene su vam mnoge mogućnosti. Period za vama trebalo je da vas je navikao na dnevnu rutinu i sada će sve ići lakše, jer ste disciplinovaniji.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3