DAME, OBRATITE PAŽNJU: Bik je najbolji ljubavnik, a Strelac voli da švrlja!

DAME, OBRATITE PAŽNJU: Bik je najbolji ljubavnik, a Strelac voli da švrlja!

2 Maja, 2018 Off By nika

Ako želite nekome da budete centar sveta, osvojte Devicu, ako ste za romantiku, izaberite Vagu, a sa Škorpijama budite oprezni jer su previše sebični…

Ovan

Ovnovi su poprilično dopadljivi ženskom svetu. Vole da kontrolišu, izuzetno su dobri u ljubljenju, ali su nestrpljivi i često sebični u vođenju ljubavi, što može dovesti do poteškoća u odnosu. Njihovi trenuci strasti često su prolazni, ali ako se zaljube, očekujte jedan od najlepših ljubavnih doživljaja.Kako ga zavesti? Pre svega, ne budite stidljivi! Pokažite da imate mozak i da ste spontani. Ovnovi uživaju u nepredvidljivosti, a komplimente rado primaju.

 

Bik

Za ovaj znak kažu da je najbolji ljubavnik i najmuževniji znak Zodijaka. Ima ekstremno snažan ljubavni nagon i stalnu potrebu za fizičkim dodirom, a njihov apetit za seksom čini se nezasitim. Za njega je ljubav poput hrane, u kojoj treba uživati dugo, često i predano.

Kako ga zavesti? Bikovi jako vole poklone, a zbog svoje senzualnosti odmah će primetiti vaš miris, čistu i mekanu kožu, svež dah.

 

Blizanci

Ako cenite inteligenciju, Blizanci su idealni za vas. Pametni i dovitljivi, majstori su flerta i ženski rod lako obaraju s nogu. Kao ljubavnici izuzetno su maštoviti i s njima se sigurno nećete dosađivati. Ali, vodite računa da slične karakteristike i oni očekuju od partnerke.

Kako ga zavesti? Blizanci vole kad ih žene hvale i kad se dive njihovom intelektu. Tražite od njih savet, budite ženstveni, ali pokažite inteligenciju.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3