DA ZA TOBOM SEKU VENE: Primeni ovih 9 pravila i nijedan muškarac neće moći da ti kaže NE

DA ZA TOBOM SEKU VENE: Primeni ovih 9 pravila i nijedan muškarac neće moći da ti kaže NE

26 Oktobra, 2017 Off By nika

Ako imate na umu nekoga ko vam se jako sviđa i s kim biste želeli ‘nešto više’, ali imate osećaj da se ta osoba još nije zainteresovala dovoljno – ovi saveti, potkrepljeni naučnim istraživanjima, će vam sigurno dobro doći. Ništa ne košta da probate…

Govor tela

je najvažniji u igri zavođenja i od njega sve počinje. Nemoj da sediš tako da od ruke ili noge stvaraš prepreku između sebe i svog udvarača. Ne drži ruke prekrštene dok razgovaraš jer ćeš ostaviti utisak ukočene osobe, što nije ni privlačno niti ohrabrujuće.

Očijukanje

ne morate biti stranci ili poznanici da biste očijukali. Ovo je odličan način da prijateljski odnos digneš na viši nivo do emotivnog odnosa. Očijukanje s osobom s kojom si razvila prijateljski odnos jasno daje do znanja da želiš nešto više.

Slušajte

Slušanje je ključno da biste naveli osobu da se zaljubi u vas. Ljudi vole da budu u društvu onih koji pokazuju iskreno zanimanje za njih, njihova osećanja i iskustva, a to je moguće samo ako ih slušate. Iako je normalno da ćete želeti da kažete i svoje mišljenje, pa čak i da se suprotstavite toj osobi u nekim temama, nemojte da reagujete negativno, jer ćete više postići ako joj postavite potpitanja i pokažite saosećanje.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3