Da li ste “radio Mileva”? Ovi horoskopski znaci obožavaju da prenose informacije!

Da li ste “radio Mileva”? Ovi horoskopski znaci obožavaju da prenose informacije!

22 Maja, 2018 Off By nika

Mnogi od nas vole da ponešto prenesu. Generalno, ljudi ovu osobinu mešaju sa ogovaranjem. Ogovaranje je jedno, a prenošenje informacija drugo.

Pod pojmom „radio Mileve“ u narodu se nazivaju svi oni koji rado prenose infomaciju. Istina je da oni ne umeju da čuvaju tajnu koja im je poverena, ali ne samo da ne umeju da čuvaju, već je i rado prenose. U svemu tome, mora da postoji neka doza, pa neko rado prenese, neko to ne čini rado, pa je i ova osobina izražena različito. Da li vaš horoskopski znak u manjoj ili većoj meri spada u „radio Mileve“ pokazuje sledeća analiza.

Ovan

Ovnovi su previše stabilne osobe da bi bilo šta od poverenih informacija, naročito ako je naglašeno da su povereljive, prenosili. Jednostavno, oni to ne čine, i često ih je sramota da išta od saznanja drugima ispričaju.

 

Bik

Bikovi mogu samo ponekada i u maloj meri da imaju ulogu „radio Mileve“. Tada se mora raditi o nekoj temi koja je isključivo veoma zanimljiva i atraktivna, a generalno iza toga se ne kriju zadnje ili loše namere.

 

Blizanci

Blizanci itekako umeju da budu dobre „radio Mileve“. Oni su glavne alapače i sa zadovoljstvom će prenositi infoirmacije do kojih su došli u preciznom obliku. Gotovo da nikada ne odstupaju od ovog pravila.

 

Rak

Rakovi su dobre „radio Mileve“ za informacije sažaljive prirode. Naime, ako saznaju nešto loše, strašno, tagično i tugaljivo, oni će to prenositi. Sve pod „šifrom“ sažaljenja i snishodljivosti prema onom ko je akter priče.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3